Title
Uzun Süre İşlem Yapmadınız

Listelenen otel fiyatları zaman aşımından dolayı değişmiş olabilir.Güncel fiyatlara erişmek için sayfayı yenileyin.

SAYFAYI YENİLE
Yardıma mı ihtiyacınız var?

Talep oluşturun, talebiniz bize ulaştığında sizi hemen arayalım.

Talep Et Kapat
1. Oda
2. Oda Odayı Sil
ODA EKLE

Rixos Premium Magawish (Suites and Villas) Fırsat Oteli

Jolly Öneriyor
Genel Bilgiler

     Hurgada'da yer alan bu Lüks Premium Ultra Her Şey Dahil tesis, sahil kenarındaki toplam 255.000 m²lik peyzajlı alanda sadece süitler ve villalar ile hizmet vermektedir. Tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi sağlanan tesiste 1 km'lik kumlu özel plaj, 30 yüzme havuzu (9 çeşit), 1 ana açık büfe restoran, 5 alakart restoran ve 10 bar bulunmaktadır. Bu 5 yıldızlı otel t devamı...

YÜKLENİYOR Lütfen Bekleyiniz
GİRİŞ TARİHİ 15 May 2024 Çar
ÇIKIŞ TARİHİ 16 May 2024 Per
ODA VE KİŞİ SAYISI 1 Oda, 2 Yetişkin
1 gece konaklama
Çıkış tarihi seçiniz

Görsel Sadece üyelere özel fiyatları kaçırmayın!

Genel Bilgiler

     Hurgada'da yer alan bu Lüks Premium Ultra Her Şey Dahil tesis, sahil kenarındaki toplam 255.000 m²lik peyzajlı alanda sadece süitler ve villalar ile hizmet vermektedir. Tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi sağlanan tesiste 1 km'lik kumlu özel plaj, 30 yüzme havuzu (9 çeşit), 1 ana açık büfe restoran, 5 alakart restoran ve 10 bar bulunmaktadır. Bu 5 yıldızlı otel talep üzerine özel plaj ve havuz kabanaları sunmaktadır. 


     Havuz ve deniz manzaralı süit ve villaların tümünde güzel bir bahçe oturma alanı vardır. Her birinde düz ekran TV, kasa, minibar (günlük yenilenir), Espresso makinesi, yastık menüsü ve banyo malzemeleri mevcuttur. 


     Konuklar otantik alakart restoranların keyfini çıkarabilir. "La Churrascaria"da Brezilya, "Lalezar"da Türk, "Asian"da Uzak Doğu, "Salt"ta taze deniz mahsulleri, "People's"ta dünya mutfağı ve ana restoran "Turquoise"ta zengin çeşitler sunulmaktadır. 


     Rixos Premium Magawish Suites & Villas plaj ve havuz aktiviteleri, tenis kortları, mini futbol, çocuk havuzları, modern fitness merkezi, dalış merkezi ve binicilik vs. gibi her yaşa uygun çok çeşitli olanaklar sunmaktadır. "Exclusive Sports Club"da yoga, zumba, su aerobiği, dans dersleri, pilates ve crossfit için profesyonel eğitmenler hizmet vermektedir. Çocuklar "Rixy Kids Club"da ustalık kursları, el sanatları odası, mini disko, çocuk sineması, oyun alanı ve temalı günlerin keyfini çıkarabilir. Türk hamamı, özel masaj odaları, buhar odaları, spa küveti, sauna, peeling ve kompresler, kompleks spa hizmetleri, kuaför ve güzellik salonu sunulan "Anjana Spa"da profesyonel terapistlere çeşitli tam vücut masajı ve bakım uygulamaları yaptırılabilir. 


     Tesis, Hurgada Uluslararası Havaalanı'na 7 km, Giftun Adası'na 9 km ve Senzo Mall'a 10 km uzaklıktadır.

. . . . . . .
Kampanya Adı Tarih Aralığı Geçerli Oda Tipleri Geçerli Olan Konseptler Açıklama ve Kurallar
Airport Transfer 19.02.2024 - 31.12.2024 Garden Suit,Sea View Suite,Superior Suite ,Executive Family Suite,Lagoon Deluxe Oda,Pool Villa,Exclusive Pool Villa -
devamı gizle